Varför ska vi använda Google lokala SEO-sökning?

Grannskapssökning är värdefull om du har ett närliggande företag. Om du driver en deli, ett stylingföretag eller ett närliggande kafé, vilken fördel har det för dig att få världsomspännande öppenhet på nätet? Hur kan det hjälpa ditt grannskapsföretag för att du ska kunna ses av någon i Melbourne, Australien eller New York, USA?

Så det gör det inte! Det här är den plats där du behöver nollställa ditt närliggande område och bara tävla med andra jämförande organisationer i din topografiska region där det är mycket enklare att få den högsta nivån än att tävla runt om i världen! Googles grannskapssökning ger dig möjlighet att göra det. Så hur ser grannskapet ut och hur skulle du använda det?

Syfte bakom lokal sökning

Grannskapssökning används av individer som förstår vad de behöver köpa och som använder sin dator eller mobiltelefon för att upptäcka ett företag i deras allmänna närhet som ger vad de behöver. Denna typ av sökning används i stor utsträckning av olika typer av individer som letar efter ett brett utbud av typer av artiklar eller administration.

Enligt EZLocal använder omkring 70% av individerna som använder webben för att upptäcka bortkopplade administrationer eller objekt i närheten. Chitika har meddelat att 20% av all amerikansk Googles söktrafik i september 2012 innehöll en geografisk referens, till exempel “irländska kaféer i Boston.” Detta ökar med den växande prevalensen av mobiltelefoner som ofta används för att upptäcka närliggande data.

Det finns många vilda insikter som citeras, men det som inte kan förnekas är att grannskapssökningen expanderar i ökändhet, precis som användningen av topografiskt explicita jakter. Individer som jagar efter matställen, bistroer, hantverksutställningar, teatrar och så vidare använder för närvarande Google på sina mobiltelefoner för att titta på foten.

På chansen att ditt fordon stannar på en konstig plats, vad behöver du? En stadsdel carport eller biltekniker! Så vad gör du? Du får din telefon och strävar efter en. ‘Biltekniker i

Cluj-Napoca eller någon annanstans du befinner dig. Du behöver inte någon topografisk referens. Google kan berätta var du är och listar närliggande carportar åt dig. Dina indexerade listor innehåller närliggande biltekniker med en professionell resurs.

De tre resultaten med adresser är de närliggande frågorna. Det fanns fler i denna jakt och var och en spikas på gång med kartan. Dessa inlägg är naturliga och gratis i motsats till olika visade inlägg som är betalda annonser. Närliggande jakt kan ta dig direkt till den högsta punkten för inläggen, framför olika inlägg som inte har registrerats i Google Business Center.

Om du inte har en webbplats, kommer anslutningen direkt att leda till din webbplats. I händelse av att det inte, då kommer det att visa en sida med dina företagsfinesser på den, inklusive öppettider, lager och eventuella fotografier och inspelningar du har inkluderat. Du kan också se dess område på Google Maps och dessutom upptäcka en Street View för det. Hur som helst, hur skulle du göra en stadsdelning?

Börjar med lokal sökning

En stadsdelning bjuder dock bra, men hur kan det fungera? Till att börja med borde du registrera ditt företag på Google Local / Google Places. Du behöver inte en webbplats för att göra detta! Här är biljetten:

Gå till Googles närliggande affärsplats på google.com/lbc eller google.com/neighborhood/add

Logga in på ditt Google-konto. Om du inte har en kommer du att kontaktas för att göra en. Snäpp anslutningen och gör en inspelning: följ riktlinjerna. Det är exceptionellt enkelt – allt de begär är en e-postadress och hemlig fras.

Om du inte har ett inlägg, kommer detta för närvarande att visas. Om du inte har det, då kan du lägga till en. Knäpp ‘Lägg till en lista’ (eller jämförbar frasering) så ser du en jaktruta som ber dig att lägga till namnet från ditt företag.

Om ingen av de inspelade organisationerna har en plats hos dig kan du garantera det som ditt.

Om inte, klicka på basanslutningen. Du kommer då att få en struktur för att lägga till alla dina affärsfinesser. Fyll i den så fullständigt som man kan förvänta sig under omständigheterna, inklusive eventuella foton och inspelningar (yttre eller inåt) som du har. Ju mer data du ger, desto högre kan din publicering visas.

Du måste då kontrollera din postning, antingen via telefon eller snigelpost. När det är markerat och bekräftat kommer ditt inlägg att visas i Googles rankning för sökkrav som innehåller ditt huvudsakliga sökord och ditt topografiska område.

Om du från och med nu har ett inlägg och behöver rekrytera ett annat företag, kan du se ett gränssnitt “Lägg till ett nytt inlägg” i din sökning på grannskapet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *